BosnianEnglishArabic

ADRIATIQ HOTEL HVAR 3* - JELSA

PUTOVANJA

12.04 - 13.10

ADRIATIQ HOTEL HVAR 3*- JELSA

dana Hotel

Podijeli

ADRIATIQ HOTEL HVAR 3* –  JELSA

 

Hotel Hvar nalazi se u slikovitom gradiću Jelsi na otoku Hvaru, na padini šumovitog brežuljka uz obalu, u blizini velikih polja lavande i ružmarina. U okviru objekta gostima su besplatno na raspolaganju WiFi i privatno parkiralište.

Sve sobe uključuju TV ravnog ekrana sa satelitskim programima te vlastitu kupaonicu s tušem i sušilom za kosu. Većina jedinica obuhvaća balkon ili terasu s pogledom na Jadransko more, otok Brač i Makarsko primorje.

Hotel sadrži terasu, zajednički salon i bar. U hotelskom restoranu moguće je uživati u izboru jela europske kuhinje, a dostupna je i all inclusive ponuda.

Hotel također obuhaća maslinik, unutarnji bazen te mali vanjski bazen s terasom za sunčanje i ležaljkama. U sklopu hotela Hvar dostupni su dvorana za fitness, zabavni program s organiziranom animacijom te širok izbor sportskih sadržaja, među kojima su teniski teren i usluga najma bicikla.

Centar Jelse smješten je na kratkoj pješačkoj udaljenosti. U blizini hotela nalaze se 2 plaže, od kojih je 1 pogodna za djecu.

Program putovanja …

Cijena programa..

Dodatne informacije …

Pošalji upit

Ime i prezime

Email

Telefon

Poruka

Air Line Tours d.o.o za avio usluge i turizam

  •    Vladislava Skarića 6, Sarajevo

  •    Telefon: +387 33 550-380, 550-381

  •    Poslovni mobitel: +387 61 106-531

  •    E-mail: airline@bih.net.ba

  •    E-mail: airlinetours@bih.net.ba

  •  Radno vrijeme:

    Pon-Pet 09:00 -20:00
    Sub 09:00 -15:00

Pronađite nas na Facebooku