BosnianEnglishArabic

EGZOTICNI BALI

POLAZAK IZ SARAJEVA

PUTOVANJA

23.02 - 03.03

BALI 23.02.-03.03.2020.

10 dana Hotel AVION

Podijeli

                                                 OPUSTANJE ZA DUŠU I TIJELO

EGZOTIČNI BALI

AVIONOM IZ SARAJEVA

23.02.-03.03.2020.

Unatoč činjenici da je Bali jedna od najpoznatijih egzotičnih destinacija za putovanje, je duboko u sebi još uvijek tradicionalni indonezijski otok, pravo srce Azije. Šarena i za nas neobična kultura sa bezbrojnim festivala, nježnim i prijateljskim ljudima sa širokim osmjesima, pješčanim plažama i tropskom krajolikom. Sve to je Bali. I da ne zaboravimo: cijene su niske! Druge destinacije u Aziji vjerojatno će ponuditi ljepše plaže, nego što su na Baliju, ali Bali može ponuditi još više. Prvo, tu su niske

cijene. Na Baliju možete si priuštiti odličan aktivnosti, izlete, masaže, večere i kupovinu po zaista pristupačnim cijenama. Uz užitaka na plaži i bazenu, preporučujemo, da pogledate otok. Posjetite sela, bujnu džunglu, Istražite vulkane i nacionalne  parke  sjevernog  i  središnjeg  dijela  otoka.  Nadahnut  će  vas  mirisni  i  šareni hramovi gdje se uvijek održava slavlje. Postoje i brojnipustolovni testovi i sportske aktivnosti.Suprotno općem mišljenju, Bali nije poznat po plažama s bijelim pijeskom i nema ih po cijelom otoku, ali ih mozete pronaci u blizini hotela, jer se jedino tu i mogu vidjeti – Nusa dua.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.  i 2.dan – Sarajevo – Doha – Bali (23.02./24.02.2020)

Polazak sa sarajevskog aerodroma u 10:00 sati. Let na relaciji Sarajevo – Doha QR 294 u 12:00. Planirani           dolazak u Dohu u 19:15. Pasoska kontrola i slobodno vrijeme do prijave na let za Bali(Dempasar) 24.02. u 02:45.   Planirano slijetanje na Bali je u 17:30po lokalnom vremenu. Transfer do hotela. Slobodno vrijeme i nocenje.

         3.do 8. dan – Bali (25.02.-01.03.2020)

Doručak, Slobodan dan za uživnaje u suncu, moru i preljepim plažama, ovog prelijepog otoka ili moguci odlazak na neki od ponuđenih fakultativnih izleta. Noćenje

9 i 10. dan Bali – Doha – Sarajevo (02.03.-03.03.2019)

Doručak i odjava iz hotela. Slobodno vrijeme do polaska na aerodrom u 21:00. Check in na let Qatar airwaysa – QR 961 u 00:30 (03.03.2020) na relaciji Denpasar – Doha. Planirani dolazak u Dohu u 05:30 po lokalnom vremenu. Potom slijetanje u Dohu, slijedi presjedanje na let za Sarajevo u 07:00. Planirano vrijeme dolaska u Sarajevo je u 11:00 po lokalnom vremenu.

***CIJENA: 1699 KM – za rane rezervacije do 15.12.2019.

***CIJENA ZA OSTALE REZERVACIJE SE UVECAVA ZA 200 KM

*** SA UPLATOM AVANSA PUTNIK PRIHVATA OPŠTE USLOVE PUTOVANJA***

***MOLIMO DA PAŽLJIVO PROČITATE PROGRAM PUTOVANJA I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA, JER ONI ČINE SASTAVNI DIO UGOVORA O PUTOVANJU, I OBAVEZUJUĆE SU ZA OBJE UGOVORNE STRANE.

 

FAKULTATIVNI IZLETI:

Uključuje: predstavljanje tradicionalnog plesa Barong i Kris koji simboliziraju borbu dobra i zla, posjetu selu Celuk u kojem se mogu povoljno kupiti proizvodi od srebra i zlata, selu Mas u kojem se proizvode tradicionalni suveniri od drveta (balinežanske maskote), selo Kintamani iz kojeg se pruža veličanstven pogled na vulkan Batur, te sveti izvor Tampak Siring – lokalno stanovništvo vjeruje da izvor daruje vječnu mladost. Rucak ukljucen u cijenu i ulaznice.

UBUD, cjelodnevni izlet, 8 sati

Uključuje: posjet Ubud Tengenunan vodopade, Batuan hram, Ubud Tegalalang rizne terase, šuma majmuna, Kraljevska palaca, trznica, Ručak ukljucen u cijenu izleta i ulaznice. Tanah lot i Bedugul, cjelodnevni izlet,8 sati U ovom izletu cemo posjetiti Tanah Lot hram, jezero Beratan, Hram Ulun danu, , kraljevski hram Taman ayun Rucak i ulaznice uklucene u cijenu.

Ulutawu hram + Kuta + vecera u Jimbaran restoranu, cjelodnevni izlet, 8 sati

Uključuje odlazak do Kute koji je najveće turističko središte na Baliju. Poznat je po plažama za surfere. Po dolasku u Kutu slobodno vrijeme za samostalno istraživanje. Nastavak izleta do Oleh Oleh trgovine gdje možete kupiti suvenire, tradicionalne Indonezijeke proizvode, slike… Nakon shoppinga izelt se nastavlja posjetom veličanstvenom Ulutawu hramu koji se nalazi na rubu stijene, a izlet se završava vecerom u restoranu na Jimbaran plaži – morski plodovi

Ibis Styles Bali Benoa Hotel:

Dizajniran za oboje; posao i razonodu Ibis Styles Bali Benoa Hotel je savršeno smješten u blizini najpoznatije ali i najljepše plaže na Baliju – Nusa Dua, do koje dolazite nakon svega nekiloko minuta lagane šetnje. S ovog mjesta, gosti mogu imati lagan pristup svemu što ovaj ljupki grad može ponuditi. Za razgledavanje grada i lokalnih atrakcija ne morate ići daleko jer se hotel se nalazi u blizini vodeni sportovi Tanjung Benoa, plaža Nusa Dua , Museum Pasifika.

 

 

 

CIJENA UKLJUČUJE:

 • Prijevoz avionom prema itinereru putovanja sa ukljucenim taksama (Ekonomska klasa)- Qatar Airways
 • Transfere od aerodroma do hotela i nazad
 • Smještaj u hotelu sa 3* na bazi 8 noćenja na Baliju na bazi nocenja sa doručkom – Hotel Ibis Benoa styles ili sličan. Moguca doplata za hotel 4* ili 5* (Informacije na upit)
 • Usluge i troškove organizacije

 

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • Medjunarodno putničko osiguranje 25 KM za osobe do 60 godina, za osobe od 60 do 70 godina – 50 KM
 • Fakultativne izlete – Cijene ce biti nakandno objavljene
 • Doplata za jednokrevetnu sobu 3* – 300 KM

 

 • Za realizaciju programa potrebno je minimalno 15 prijava

 

POSEBNI USLOVI KOD OTKAZA PUTOVANJA:

Za otkaz 30-45 dana prije polaska agencija zadrzava: 20% iznosa cijene aranzmana; 22-29 dana:30% iznosa cijene aranzmana; za 14-21 dan prije polaska:50% iznosa cijene aranzmana; 7-14 dana prije polaska:70% iznosa cijene aranzmana te za nedolazak ili odustajanje od putovanja do 7 dana prije puta – 100% storno troškova.

Za sve ostalo vrijede Opšti uslovi putovanja putničke agencije Air Line Tours d.o.o. Sarajevo.

Air Line Tours zadržava pravo izmjene cijene usljed promjene kalkulativnih elemenata. Kalkulacija rađena na bazi najmanje 15 osoba.

U slučaju da za putovanje ne  bude  prijavljen  dovoljan  broj  putnika,  organizator  putovanja  zadržava  pravo  otkazivanja  ili  izmjene putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i zavisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uslove putovanja ili novo putovanje.

Aviokompanija zadržava pravo promjene satnice letova, u skladu sa propisima koji postoje u međunarodnom zračnom prometu. Air Line Tours nije odgovorna za otkazivanje, odgađanje, kašnjenje letova ili izgubljenu prtljagu. Avioprevoznik Qatar airvays.

Za putovanje vrijede opšti uslovi putovanja putničke agencije Air Line Tours d.o.o. Sarajevo.

Dodatne informacije …

Pošalji upit

Ime i prezime

Email

Telefon

Poruka

Air Line Tours d.o.o za avio usluge i turizam

 •    Vladislava Skarića 6, Sarajevo

 •    Telefon: +387 33 550-380, 550-381

 •    Poslovni mobitel: +387 61 106-531

 •    E-mail: airline@bih.net.ba

 •    E-mail: airlinetours@bih.net.ba

 •  Radno vrijeme:

  Pon-Pet 09:00 -20:00
  Sub 09:00 -15:00

Pronađite nas na Facebooku