BosnianEnglishArabic

FALKENSTEINER CLUB FUNIMATION BORIK

PUTOVANJA

13.04 - 03.11

FALKENSTEINER CLUB FUNIMATION BORIK 4*

dana Hotel

Podijeli

FALKENSTEINER CLUB FUNIMATION BORIK 4*

 

Hotel Falkensteiner Club Funimation Borik nalazi se u Zadru. Objekt obuhvaća unutarnje i vanjske bazene te nagrađivan wellness centar površine 2500 m² koji nudi masažne tretmane, saunu, hidromasažnu kadu i solarij. U hotelu su također dostupni sadržaji za vodene sportove, teniski tereni i igrališta za odbojku na pijesku.

Sve prostrane i klimatizirane uređene su u nježnim i toplim tonovima. Sve smještajne jedinice uključuju TV sa satelitskim programima, radni stol, minibar i sef. Također obuhvaćaju vlastitu kupaonicu sa sušilom za kosu. Gosti mogu besplatno koristiti WiFi.

U hotelskom spa centru, okruženom vrtovima među cvijećem i bogatim zelenilom, na raspolaganju su razni fitness sadržaji. U hotelskom baru i restoranu gosti mogu uživati u širokom izboru vina i jela hrvatske kuhinje, koja su uključena u ponudu All inclusive plus. Također se mogu opustiti na terasi ili u obližnjem parku.

Hotel je smješten u neposrednoj blizini pješčane plaže, a u blizini su također dostupni sadržaji za ronjenje i jedrenje na dasci. Do crkve Sv. Donata, katedrale Sv. Stošije i rimskog foruma u povijesnoj jezgri Zadra ima 4 km. Popularna instalacija Morske orgulje udaljena je oko 4,5 km.

Marina Borik nalazi se na 600 metara. Objekt je smješten 3,5 km od zadarske trajektne luke iz koje polaze linije prema obližnjim otocima. Do zadarske zračne luke ima 14 km.

Ovo je omiljeni dio odredišta ‘Zadar’ za naše goste, na temelju nepristranih recenzija.

Program putovanja …

Cijena programa..

Dodatne informacije …

Pošalji upit

Ime i prezime

Email

Telefon

Poruka

Air Line Tours d.o.o za avio usluge i turizam

  •    Vladislava Skarića 6, Sarajevo

  •    Telefon: +387 33 550-380, 550-381

  •    Poslovni mobitel: +387 61 106-531

  •    E-mail: airline@bih.net.ba

  •    E-mail: airlinetours@bih.net.ba

  •  Radno vrijeme:

    Pon-Pet 09:00 -20:00
    Sub 09:00 -15:00

Pronađite nas na Facebooku