BosnianEnglishArabic

FALKENSTEINER FAMILLY HOTEL DIADORA

PUTOVANJA

23.03 - 10.11

FALKENSTEINER FAMILLY HOTEL DIADORA 4*

dana Hotel

Podijeli

FALKENSTEINER  FAMILLY HOTEL DIADORA****s- ZADAR

Obiteljski hotel Falkensteiner Diadora nalazi se na poluotoku Punta Skala u Petrčanima, a nudi sezonski vanjski bazen i dječji vodeni svijet s unutarnjim bazenom. Gostima su dostupni besplatni satovi plivanja za djecu te spa i wellness sadržaji. Objekt ima besplatnu saunu.

Obiteljski hotel Diadora obuhvaća zasebni dječji restoran, bife restoran, etažne stanice za kuhanje i veliku terasu. Gosti mogu uživati ​​u jelima međunarodne i sredozemne kuhinje, a obroci uključuju bezalkoholna pića, pivo i vino.

Goste po dolasku u sobu očekuju 1 boca mineralne vode i torba za plažu s ogrtačem, ručnicima za plažu i papučama. Sve sobe uključuju klima-uređaj, TV sa satelitskim programima i vlastitu kupaonicu. Gostima je na raspolaganju besplatni WiFi.

U zabavnom parku Falky-Land (oko 1000 m²) dostupno je sve što djeca u dobi između 3 i 12 godina mogu poželjeti. Objekt obuhvaća igralište s vrtom za malu djecu, kino i dječju igraonicu “Las Vegas”. Djeca mogu uživati u slikanju lica, izradi maski, kuhanju, slagalicama i brojnim drugim aktivnostima.

U okviru objekta gosti mogu koristiti teren za softball, teniske i ostale sportske teren te kompleks vanjskih bazena s vodenim toboganima. Objekt svakodnevno nudi profesionalno čuvanje djece, a gosti mogu koristiti kutak za bebe.

Ovaj hotel nalazi se na 14 km od povijesne jezgre Zadra i 24 km od Zračne luke Zadar.

Ovo je omiljeni dio odredišta ‘Zadar’ za naše goste, na temelju nepristranih recenzija.

Program putovanja …

Cijena programa..

Dodatne informacije …

Pošalji upit

Ime i prezime

Email

Telefon

Poruka

Air Line Tours d.o.o za avio usluge i turizam

  •    Vladislava Skarića 6, Sarajevo

  •    Telefon: +387 33 550-380, 550-381

  •    Poslovni mobitel: +387 61 106-531

  •    E-mail: airline@bih.net.ba

  •    E-mail: airlinetours@bih.net.ba

  •  Radno vrijeme:

    Pon-Pet 09:00 -20:00
    Sub 09:00 -15:00

Pronađite nas na Facebooku