BosnianEnglishArabic

HOTEL AFRODITA 4*

PUTOVANJA

27.04 - 18.10

HOTEL AFRODITA 4*

dana Hotel

Podijeli

HOTEL AFRODITA 4* TUCEPI

 

Resort Bluesun Afrodita smješten je svega nekoliko koraka od plaže s plavom zastavom u Tučepima. Ovaj šarmantni kompleks luksuznih vila nalazi se u mirnom i intimnom ambijentu ljupkog sredozemnog vrta. Objekt nudi vanjski bazen, terasu za sunčanje s ležaljkama i živahan bar uz bazen Lido.

Resort Afrodita nudi smještaj u sobama i apartmanima u autentičnim vilama, smještenim oko središnje zgrade i bazena. Ovaj kompleks s prekrasnim pogledom na more udaljen je 5 minuta hoda od Sportskog centra Slatina. Ondje su dostupni sadržaji za stolni tenis i tereni za nogomet, tenis, košarku, odbojku na pijesku te nogomet na pijesku.

U sklopu resorta organiziran je raznovrstan zabavni program za djecu koji uključuje međunarodni mini klub i mini disko u večernjim satima tijekom ljetne sezone. Na terasi bara Lido gosti mogu uživati u glazbi uživo i raznim prezentacijama animacijskog osoblja.

U hotelskom restoranu poslužuje se bogat bife doručak i večera, a za ručak se poslužuju jela po narudžbi. Na velikoj terasi obližnjeg restorana Kaštelet u ljetnim se mjesecima povremeno organiziraju glazbeni nastupi uživo.

Gosti također mogu posjetiti barove Hygge i Clemente’s PUB, koji se nalaze u neposrednoj blizini šetališta i plaže Tučepi. Na plaži gosti mogu uživati u parasailingu, vožnji vodenim skuterom i skijanju na vodi. Na zahtjev je moguće organizirati uslugu prijevoza i razne izlete.

Ovo je omiljeni dio odredišta ‘Tučepi’ za naše goste, na temelju nepristranih recenzija.

Program putovanja …

Cijena programa..

Dodatne informacije …

Pošalji upit

Ime i prezime

Email

Telefon

Poruka

Air Line Tours d.o.o za avio usluge i turizam

  •    Vladislava Skarića 6, Sarajevo

  •    Telefon: +387 33 550-380, 550-381

  •    Poslovni mobitel: +387 61 106-531

  •    E-mail: airline@bih.net.ba

  •    E-mail: airlinetours@bih.net.ba

  •  Radno vrijeme:

    Pon-Pet 09:00 -20:00
    Sub 09:00 -15:00

Pronađite nas na Facebooku