BosnianEnglishArabic

HOTEL ARISTON

PUTOVANJA

01.01 - 28.12

HOTEL ARISTON 5*

dana Hotel

Podijeli

HOTEL ARISTON 5*

 

Hotel Ariston smješten je u sklopu resorta Importanne, a u okviru objekta gostima su na raspolaganju privatna plaža i bazen uz more s panoramskim pogledom na okolicu. Gostima su dostupni i izleti na Elafitske otoke uz pratnju vodiča. U svim je sobama i zajedničkim prostorijama moguće besplatno koristiti WiFi.

Sve su sobe klimatizirane i sadrže TV sa satelitskim programima. Sve jedinice uključuju pribor za pripremu kave/čaja, a većina soba obuhvaća veliki balkon s pogledom na more.

Gosti mogu uživati u koktelima i laganim obrocima na otvorenom u lounge baru na plaži, koji uključuje pletene stolice i suncobrane. Ovdje je moguće poslužiti doručak.

Bife restoran Neptun Terrace nudi terasu s pogledom na Jadransko more i terasu uz bazen. U à la carte restoranu Zoë poslužuju se jela mediteranske kuhinje.

Hotel Ariston nalazi se na poluotoku Lapadu, u predjelu Babin kuk, na svega 25 km od dubrovačke zračne luke. Povijesna jezgra Dubrovnika udaljena je 4,5 km.

Hotel je smješten svega nekoliko metara od autobusnog stajališta, odakle svakih 15 minuta polaze linije do centra Dubrovnika. Vožnja autobusom traje samo 20 minuta.

Lapad je odličan izbor za putnike koje zanimaju morska obalaistraživanje starog grada i krajolik.

Program putovanja …

Cijena programa..

Dodatne informacije …

Pošalji upit

Ime i prezime

Email

Telefon

Poruka

Air Line Tours d.o.o za avio usluge i turizam

  •    Vladislava Skarića 6, Sarajevo

  •    Telefon: +387 33 550-380, 550-381

  •    Poslovni mobitel: +387 61 106-531

  •    E-mail: airline@bih.net.ba

  •    E-mail: airlinetours@bih.net.ba

  •  Radno vrijeme:

    Pon-Pet 09:00 -20:00
    Sub 09:00 -15:00

Pronađite nas na Facebooku