BosnianEnglishArabic

HOTEL NEPTUN 4*

PUTOVANJA

01.01 - 28.12

HOTEL NEPTUN 4*

dana HOTEL

Podijeli

HOTEL NEPTUN 4*

 

Hotel Neptun Dubrovnik nalazi se na mirnoj lokaciji uz plažu na poluotoku Lapadu, a preuređen je 2015. godine. Iz ovog objekta okruženog mirisnom borovom šumom pruža se prekrasan panoramski pogled na more. Većina soba obuhvaća balkon, a u cijelom je hotelu dostupan besplatni WiFi.

Gosti mogu uživati ​​u prekrasnim vanjskim bazenima (bazenu na vrhu litice i bazenu za djecu) ili jednostavno mogu zaroniti u čisto Jadransko more.

Sve klimatizirane sobe u hotelu Neptun Dubrovnik sadrže TV ravnog ekrana sa satelitskim programima. Moderna i vlastita kupaonica uključuje ogrtače, papuče i kozmetički pribor.

S lijepih terasa hotelskih restorana pruža se izvanredan pogled na zalazak sunca. Na ovim terasama, udaljenim svega nekoliko metara od mora, moguće je uživati u jelima sredozemne kuhinje i raznim dalmatinskim vinima. Bogat švedski stol za doručak poslužuje se u restoranu Neptun Terrace.

U hotelu su na raspolaganju spa tretmani i masaže za pomlađivanje. Gosti se mogu opustiti u sauni ili mogu vježbati u fitness-centru.

Hotel Neptun nalazi se na 10 minuta vožnje od povijesne jezgre Dubrovnika. Autobusno stajalište smješteno je pokraj hotela.

Lapad je odličan izbor za putnike koje zanimaju morska obalaistraživanje starog grada i krajolik.

 

 

 

 

 

                                   

 

Dodatne informacije …

Pošalji upit

Ime i prezime

Email

Telefon

Poruka

Air Line Tours d.o.o za avio usluge i turizam

  •    Vladislava Skarića 6, Sarajevo

  •    Telefon: +387 33 550-380, 550-381

  •    Poslovni mobitel: +387 61 106-531

  •    E-mail: airline@bih.net.ba

  •    E-mail: airlinetours@bih.net.ba

  •  Radno vrijeme:

    Pon-Pet 09:00 -20:00
    Sub 09:00 -15:00

Pronađite nas na Facebooku