BosnianEnglishArabic

HOTEL NEPTUN I DEPANDANSA 3*

PUTOVANJA

27.04 - 18.10

HOTEL NEPTUN I DEPANDANS 3*

dana Hotel

Podijeli

HOTEL NEPTUN I DEPANDANSA 3* TUCEPI

 

Hotel Smartline Bluesun Neptun – All inclusive u ponudi ima all inclusive uslugu, razne aktivnosti i veliki vanjski bazen. Smješten je među nasadima maslina i borovima koji se spajaju s Jadranskim morem i dugim šljunčanim plažama. Gostima je dostupan besplatni WiFi.

All inclusive usluga uključuje 3 glavna obroka, 2 lagana zalogaja i razna pića. U uslugu su uključeni i besplatni najam bicikala te aktivnosti poput tenisa, nogometa, stolnog tenisa i odbojke.

Hotelski se kompleks sastoji od glavne zgrade i depandanse. Sve preuređene sobe imaju TV s kabelskim programima, kupaonicu s tušem i balkon. Hotel smartline Bluesun Neptun – All inclusive sadrži dječji klub i večernje zabavne programe.

U hotelu su 2014. godine otvoreni fitness-centar i višenamjenska prostorija za sastanke. U neposrednoj blizini objekta nalazi se sportski centar Slatina. Centar obuhvaća razne sportske terene, travnato nogometno igralište, stazu za kuglanje, stolove za stolni tenis i mnoge druge rekreacijske sadržaje.

Objekt za goste može organizirati izlete do Parka prirode Biokovo, svetišta Međugorje, Splita i Dubrovnika. Također je moguće dogovoriti cjelodnevne izlete brodom do Bola s piknikom s ribljim jelima, rafting na rijeci Cetini i uslugu prijevoza.

Program putovanja …

Cijena programa..

Dodatne informacije …

Pošalji upit

Ime i prezime

Email

Telefon

Poruka

Air Line Tours d.o.o za avio usluge i turizam

  •    Vladislava Skarića 6, Sarajevo

  •    Telefon: +387 33 550-380, 550-381

  •    Poslovni mobitel: +387 61 106-531

  •    E-mail: airline@bih.net.ba

  •    E-mail: airlinetours@bih.net.ba

  •  Radno vrijeme:

    Pon-Pet 09:00 -20:00
    Sub 09:00 -15:00

Pronađite nas na Facebooku