BosnianEnglishArabic

HOTEL OSMINE

PUTOVANJA

01.04 - 31.10

HOTEL OSMINE

dana Hotel

Podijeli

HOTEL OSMINE

 

Hotel Osmine smješten je uz obalu u uvali Slano, a obuhvaća vlastitu privatnu plažu sa sadržajima za vodene sportove. U cijenu smještaja uključena je usluga najma bicikala, a gostima su također dostupni teniski tereni i razni drugi sportski sadržaji. Moguće je organizirati i izlete do Dubrovnika, grada pod zaštitom UNESCO-a.

Sve sobe hotela Osmine sadrže klima-uređaj i TV sa satelitskim programima. Svaka smještajna jedinica ima namješten vlastiti balkon i prostor za sjedenje s kaučem.

All inclusive usluga hotela Osmine uključuje švedski stol za sva 3 obroka, izbor pića i korištenje sportske opreme poput bicikala i dasaka za jedrenje. U hotelu su ujedno na raspolaganju usluga čuvanja djece i zabavni program. Arboretum Trsteno nalazi se na svega 8 km od hotela Osmine. U Stonu, gradu udaljenom svega 20 km, gosti mogu vidjeti impresivne zidine i kušati popularne stonske kamenice.

Gosti se mogu opustiti uz piće u baru pored bazena, iz kojeg se pruža pogled na uvalu. Hotel obuhvaća teniski teren i igralište za odbojku na pijesku. Središte mjesta Slano nalazi se na 2,5 km.

Program putovanja …

Cijena programa..

Dodatne informacije …

Pošalji upit

Ime i prezime

Email

Telefon

Poruka

Air Line Tours d.o.o za avio usluge i turizam

  •    Vladislava Skarića 6, Sarajevo

  •    Telefon: +387 33 550-380, 550-381

  •    Poslovni mobitel: +387 61 106-531

  •    E-mail: airline@bih.net.ba

  •    E-mail: airlinetours@bih.net.ba

  •  Radno vrijeme:

    Pon-Pet 09:00 -20:00
    Sub 09:00 -15:00

Pronađite nas na Facebooku