BosnianEnglishArabic

HOTEL SPLENDID

PUTOVANJA

24.03 - 02.11

HOTEL SPLENDID 3*

dana Hotel

Podijeli

HOTEL SPLENDID 3*

Hotel Splendid nalazi se među mediteranskim zelenilom u uvali Lapad u Dubrovniku, na svega nekoliko koraka od plaže. U okviru objekta dostupni su besplatni WiFi, teniski teren i besplatno parkiralište.

Sve sobe uključuju klima-uređaj, balkon s pogledom na more ili park, TV sa satelitskim programima i minibar. Također obuhvaćaju vlastitu kupaonicu s kadom ili tušem i sušilom za kosu.

U hotelskom restoranu gosti mogu uživati na terasi s pogledom na zaljev te u jelima tradicionalne dalmatinske kuhinje. Za doručak i večeru poslužuje se švedski stol. Gosti hotela Splendid ostvaruju poseban popust u wellness-centru hotela Uvala, udaljenom 20 metara.

Brojne trgovine, restorani i barovi u zaljevu Lapad dostupni su na pješačkoj udaljenosti od hotela. S obližnjeg stajališta lokalnog autobusa svakih 15 minuta polaze linije do povijesne jezgre Dubrovnika, do koje ima 4 km.

Hotel je smješten 2,5 km od luke u Dubrovniku i 25 km od Međunarodne zračne luke Dubrovnik. Na zahtjev i uz nadoplatu moguće je dogovoriti uslugu prijevoza iz/do zračne luke.

Lapad je odličan izbor za putnike koje zanimaju morska obalaistraživanje starog grada i krajolik.

Program putovanja …

Cijena programa..

Dodatne informacije …

Pošalji upit

Ime i prezime

Email

Telefon

Poruka

Air Line Tours d.o.o za avio usluge i turizam

  •    Vladislava Skarića 6, Sarajevo

  •    Telefon: +387 33 550-380, 550-381

  •    Poslovni mobitel: +387 61 106-531

  •    E-mail: airline@bih.net.ba

  •    E-mail: airlinetours@bih.net.ba

  •  Radno vrijeme:

    Pon-Pet 09:00 -20:00
    Sub 09:00 -15:00

Pronađite nas na Facebooku