BosnianEnglishArabic

HOTEL UVALA 4*

PUTOVANJA

24.03 - 02.11

HOTEL UVALA 4*

dana Hotel

Podijeli

HOTEL UVALA 4*

Hotel Uvala nalazi se usred mediteranskog zelenila, na kratkoj pješačkoj udaljenosti od najbliže plaže na poluotoku Lapadu u Dubrovniku. Objekt obuhvaća spa i wellness centar s unutarnjim i vanjskim bazenima, saunama te parnim kupkama. U cijelom je objektu dostupan besplatni WiFi.

Sve sobe uključuju klima-uređaj, balkon, TV sa satelitskim programima, sef i minibar. Također obuhvaćaju vlastitu kupaonicu s kadom ili tušem, besplatnim kozmetičkim priborom i sušilom za kosu.

Gosti hotela Uvala mogu se opustiti u hidromasažnoj kadi ili dogovoriti masažni tretman. Do nekoliko popularnih plaža ima 90 metara. U hotelskom restoranu poslužuje se raznolik izbor ribljih i mesnih jela. Na ljetnoj terasi gosti mogu uživati u pogledu na uvalu Lapad, a u baru Rozolin mogu se opustiti uz osvježavajuća pića i tople napitke.

Ispred hotela smješteno je stajalište lokalnog autobusa koji prometuje do povijesne jezgre grada, udaljene 15 minuta vožnje. Glavni autobusni kolodvor i trajektna luka nalaze se na 4 km. Do dubrovačke zračne luke ima 25 km.

Lapad je odličan izbor za putnike koje zanimaju morska obalaistraživanje starog grada i krajolik.

Program putovanja …

Cijena programa..

Dodatne informacije …

Pošalji upit

Ime i prezime

Email

Telefon

Poruka

Air Line Tours d.o.o za avio usluge i turizam

  •    Vladislava Skarića 6, Sarajevo

  •    Telefon: +387 33 550-380, 550-381

  •    Poslovni mobitel: +387 61 106-531

  •    E-mail: airline@bih.net.ba

  •    E-mail: airlinetours@bih.net.ba

  •  Radno vrijeme:

    Pon-Pet 09:00 -20:00
    Sub 09:00 -15:00

Pronađite nas na Facebooku