BosnianEnglishArabic

HOTEL VALAMAR ARGOSY 4*

PUTOVANJA

01.04 - 31.10

HOTEL VALAMAR ARGOSY 4*

dana Hotel

Podijeli

HOTEL VALAMAR ARGOSY 4*

Hotel Valamar Argosy nalazi se u Babinu Kuku, na 5,7 km od starogradske jezgre Dubrovnika, a obuhvaća unutarnji i vanjski bazen, restoran i wellness centar. Hotel nudi pogled na Jadransko more, moderno uređene sobe i besplatni WiFi u cijelom objektu.

Klimatizirane sobe sadrže TV ravnog ekrana, minibar i sef. Vlastite su kupaonice opremljene kadom, besplatnim kozmetičkim priborom i sušilom za kosu. Većina soba nudi balkon s pogledom na more, vrt ili park.

Gosti mogu uživati u bogatom doručku i večeri u bife restoranu s terasom i pogledom na more ili u laganim zalogajima i osvježavajućim pićima u jednom od hotelskih barova. Restoran poslužuje velik izbor jela domaće i međunarodne kuhinje uz večernji zabavni program.

Wellness i spa centar obuhvaća unutarnji bazen i saune. U blizini su dostupne razne aktivnosti, poput tenisa i sadržaja za vodene sportove. Objekt se nalazi na pješačkoj udaljenosti od plaža Cava i Copacabana.

Nakon dana ispunjenog aktivnostima, gosti se mogu opustiti u mediteranskom vrtu koji okružuje hotel, rezervirati tretman masaže ili se počastiti tretmanom u frizerskom salonu. U sklopu hotela dostupan je fitness-centar.

Hotel Valamar Argosy nudi uslugu prijevoza iz Zračne luke Dubrovnik koja je dostupna na zahtjev i uz nadoplatu, dok je karte za sredstva javnog prijevoza moguće kupiti na hotelskoj recepciji. Zračna luka Dubrovnik udaljena je 24 km.

Lapad je odličan izbor za putnike koje zanimaju morska obalaistraživanje starog grada i krajolik.

Program putovanja …

Cijena programa..

Dodatne informacije …

Pošalji upit

Ime i prezime

Email

Telefon

Poruka

Air Line Tours d.o.o za avio usluge i turizam

  •    Vladislava Skarića 6, Sarajevo

  •    Telefon: +387 33 550-380, 550-381

  •    Poslovni mobitel: +387 61 106-531

  •    E-mail: airline@bih.net.ba

  •    E-mail: airlinetours@bih.net.ba

  •  Radno vrijeme:

    Pon-Pet 09:00 -20:00
    Sub 09:00 -15:00

Pronađite nas na Facebooku