BosnianEnglishArabic

LJUBLJANA-KRANJ-BLED-BOHINJ-ZAGREB

POLAZAK IZ SARAJEVA

PUTOVANJA

28.02 - 02.03

LJUBLJANA 28.02.2020.-02.03.2020.

4 dana Hotel BUS

Podijeli

LJUBLJANA-KRANJ-BLED-BOHINJ-ZAGREB

1. DAN SARAJEVO petak, 28.2.2020.

Polazak sa dogovorenog mjesta u večernjim satima. Noćna vožnja kroz BiH i Hrvatsku prema Sloveniji sa pauzama po potrebi grupe.

2. DAN LJUBLJANA-KRANJ subota, 29.2.2020.

Dolazak u Ljubljanu u jutarnjim satima. Odlazak na razgledanje grada sa stručnim vodičem (fakultativno): Prešernov trg, Riblji trg, Tromostovje, Univerzitet, Robova fontana, Zmajev most, Trg Republike, gradska vijećnica… Nakon slobodnog vremena vožnja do šoping centra CITY PARK (Primark, GAP, HM…) gdje je planirano zadržavanje cca. 2 sata. Polazak za Kranj. Po dolasku, smještaj u hotel. Noćenje.

3. DAN BLED-BOHINJ nedelja,1.3.2020.

Doručak. Poslije doručka odlazak (fakultativno) sa stručnim vodičem na izlet-Bled i Bohinj. Jezero Bled biser je slovenskih Alpa, koji je okružen planinskim vrhovima. Na sredini jezera nalazi se otočić na kojem je crkva sv. Marije. Dolaskom na Bled slobodno vrijeme za ručak, šetnju uz jezero ili vožnju do Bledskog otoka brodićem – pletnom (uz doplatu) te možete zazvoniti zvonom za sreću i ispunjavanje želja. U poslijepodnevnim satima vožnja kroz slikovite predjele do Bohinjskog jezera i Ribčevog Laza. Ovdje možete prošetati do ušća Save Bohinjke u jezero i kamenog mosta te crkve sv. Ivana Krstitelja. Slobodno vrijeme do polaska nazad u Kranj. Noćenje.

4. DAN KRANJ-ZAGREB-SARAJEVO ponedeljak, 2.3.2020.

Doručak. Poslije doručka napuštanje hotela i vožnja do Zagreba. Odlazak na razgledanje grada u pratnji stručnog vodiča. Nakon obilaska, slobodno vrijeme u centru grada ili odlazak u IKEA-u gdje je planirano zadržavanje do 18.00 sati. Vožnja prema BiH sa pauzama po potrebi grupe.

CIJENA ARANŽMANA: …………..230,00 KM

Cijena uključuje:
– prevoz autobusom turističke klase na relaciji prema programu putovanja
– smještaj u hotelu CREINA u Kranju u 1/ 2 i 1/3 sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom
– razgledanje Zagreba u pratnji stručnog vodiča
– odlazak u CITY PARK i IKEA-u
– boravišnu taksu u hotelu
– pratioca za vrijeme trajanja aranžmana
– troškove organizacije putovanja

Cijena ne uključuje:
-putničko zdravstveno osiguranje
-doplatu za 2 večere u hotelu
-fakultativne izlete, posjete i ulaznice
-doplatu za jednokrevetnu sobu i dodatno sjedište

NAPOMENE:
-Zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih cca. 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu.
-Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje a može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama.
-Kalkulacija je rađena na bazi minimum 40 putnika.
-Svaki putnik mora sa sobom imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje.
-Molimo provjerite je li valjanost pasoša/putovnice u skladu s pravilima zemlje u koju putujete.
-Za bezvizni režim potreban je biometrijski pasoš. Pasoš mora biti važeći /za zemlje šengen zone/ minimum 90 dana od datuma povratka.
-Organizator putovanja nije ovlašten i ne cijeni valjanost putnih i drugih isprava. Putnik je isključivo odgovoran za slučaj u kojem nije u mogućnosti ostvariti putovanje zbog neposjedovanja valjanih putnih isprava. U tom slučaju smatra se da je putnik otkazao putovanje. Putnici koji nisu državljani BiH u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Organizator putovanja neće biti odgovoran za odluke carinskih, policijskih i drugih službenih tijela kojima se putniku ne dozvoljava ulazak ili izlazak iz pojedine zemlje te se u tom slučaju primjenjuju odredbe Opštih uslova putovanja Putničke agencije AIR LINE TOURS koje se odnose na otkaz i prekid putovanja od strane putnika.
-Za ovaj program važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Putničke agencije AIR LINE TOURS.

INFORMACIJE I REZERVACIJE: Putnička agencija AIR LINE TOURS

Dodatne informacije …

Pošalji upit

Ime i prezime

Email

Telefon

Poruka

Air Line Tours d.o.o za avio usluge i turizam

  •    Vladislava Skarića 6, Sarajevo

  •    Telefon: +387 33 550-380, 550-381

  •    Poslovni mobitel: +387 61 106-531

  •    E-mail: airline@bih.net.ba

  •    E-mail: airlinetours@bih.net.ba

  •  Radno vrijeme:

    Pon-Pet 09:00 -20:00
    Sub 09:00 -15:00

Pronađite nas na Facebooku