BosnianEnglishArabic

MALEZIJA + SINGAPUR

POLAZAK IZ SARAJEVA

PUTOVANJA

Katalozi

08.10 - 15.10

MALEZIJA + SINGAPUR

dana Hotel AVION

Podijeli

MALEZIJA

+ SINGAPUR

08.10.2019. – 15.10.2019.

 

U Kuala Lumpuru ćete na jednom mjestu vidjeti Indijce, Kineze, Tajlandjane, Malajce, Indonežane i veliki broj turista koji svojom kulturom daju nevjerovatnu čar i energiju koja se osjeća na svakom ćošku ovog šarenog grada.

Program putovanja:

08.10. i 09.10.2019. – Sarajevo – Doha – Kula Lumpur

Okupljanje grupe na aerodromu Sarajevo u 10:30, i prijava na let

za Singapur, preko Dohe.

Let za Dohu, avio kompanije Qatar airways – QR294 je u 12:35.

Planirano vrijeme slijetanja u Dohu je u 18:45. – Presjedanje na let za Kuala Lumpur u 19:45. slijetanje u Kuala Lumpur je predvidjeno za 09.10.2019. u 08:25 Transfer do hotela, upoznavanje sa okolinom hotela i slobodno vrijeme do prijave u sobe. Prijava u sobe je oko 14:00. Nakon kraceg odmora u 17:00, predlažemo zajednički odlazak do dijela grada Bukit Bitnang, shopping zona grada, a takodjer cemo posjetiti i nocni food market. Povratak u hotel i nocenje.

 

10.10.2019. Kuala Lumpur

Dorucak. Slobodno vrijeme za vlastito istrazivanje Singapura ili fakultativno razgledanje grada. Vidjet ćemo: Batu pecine sa hramom, Petronas tornjeve (moguća doplata za ulaznice za

penjanje na most koji spaja ova dva velika tornja  . cca 30 €), Central Market – Pasar Seni, Chinatown, Masjid Jamek – džamija,

Old market…. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel, slobodni vrijeme i noćenje.

Cijena – cca. 20 -30 €

 

11.10.2019. Kuala Lumpur – Berjaya Hills Resort – Genting highlands +  outlett shopping

Doručak. Slobodno vrijeme ili odlazak na cjelodnevno fakultativni izlet – Putrajaya – Genting highlands i Outlett shopping centar. Putrajaya je administrativni centar Malezije. Sjedište vlade prebačeno je 1999. godine iz Kuala Lumpura u Putrajaju zbog pretrpanosti i zagušenja u prvom redu. Kuala Lumpur je i dalje glavni grad Malezije i sjedište je kralja, parlamenta i svih stranih ambasada, te komercijalnog i finansijskog centra zemlje. Putrajaja je bila ideja premijera Mahathir Mohamada. To je postala treća Savezna teritorija Malezije, nakon Kuala Lumpura i Labuan, 2001. – Nakon obilaska Putrajaje, nas izlet nastavljamo prema uzvisenju Genting Highlands gdje se nalazi najpoznatiji Casino kao i jako dobar Premium Outlet shopping centar. Povratak u hotel u poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme.

Cijena – cca. 30 -40 €

 

12.10.2019. Kuala Lumpur – Melaka – Kuala Lumpur

 

Doručak. Slobodno vrijeme ili odlazak na cjelodnevno fakultativni izlet  u Malaku – Malaka je istorijska grad Malezije, bogat baštinama, antičkim znamenitostima i kolonijalnim strukturama. Upravo tamo su kolonijalne snage prvo uspostavile kontakt sa Malezijom, koja je na kraju oblikovala zemlju u svoj trenutni ekonomski i politički sistem. Danas, u Malaki, još uvek možete videti otiske britanskih, holandskih i portugalskih snaga koje su ostajale u gradovima, muzejima, crkvama i torbama.

Odlazak u Malaku je planiran vozom.

Cijena – cca. 80 €

 

13.10.2019.Kuala Lumpur – Singapur – Kuala Lumpur

Doručak. Slobodno vrijeme ili odlazak na cjelodnevno fakultativni izlet avionom u Singapur.

U razgledanju cemo posjetiti Indijsku cetvrt, Arapsku cetvrt i Sentoza ostrvo, te centralni dio grada, gdje ćemo uzivati u plesu fontana, pored Marine, kao i u šetnji duž Clarc key i Boat key. Povratak u Maleziju u večernjim satima, nakon čeg slijedi transfer do hotela i nocenje.

Cijena – cca. 120 -140 € (avio karte, transferi, i obilazak Singapura)

 

14.10.2019. Kuala Lumpur – Putrajaja –Kuala Lumpur

Doručak. Odjava iz hotelskih soba. Slobodno vrijeme ili odlazak na poludnevni fakultativni izlet – Putrajaya . Putrajaya je administrativni centar Malezije. Sjedište vlade prebačeno je 1999. godine iz Kuala Lumpura u Putrajaju zbog pretrpanosti i zagušenja u prvom redu. Kuala Lumpur je i dalje glavni grad Malezije i sjedište je kralja, parlamenta i svih stranih ambasada, te komercijalnog i finansijskog centra zemlje. Putrajaja je bila ideja premijera Mahathir Mohamada. To je postala treća Savezna teritorija Malezije, nakon Kuala Lumpura i Labuan, 2001. – Nakon obilaska Putrajaje, povratak u Kuala Lumpur. Slobodno vrijeme do transfera na aerodrom u 23:00.

Cijena – cca. 20 -30 €

 

15.10.  KUALA LUMPUR – DOHA – SARAJEVO

Planirano vrijeme slijetanja u Dohu je u 00:10. Slobodno vrijeme do leta za Sarajevo QR 293 u 06:40. Planirano vrijeme slijetanja u Sarajevo je u 11:35.

CIJENA  

od 1.599 KM – u slucaju otkazivanja putovanja od strane putnika u bilo kom period, ne postoji mogucnost nikakve refundacije uplacenog iznosa.  Uplatu je potrebno u cijelosti izvrsiti prilikom rezervacije.

Cijena za rane rezervacije: 1649,00 KM za prvih 10 rezervacija ili za rezervacije do 31.12.2019. godina

Cijena kasnije 1849 KM

 

*** SA UPLATOM AVANSA PUTNIK PRIHVATA OPŠTE USLOVE PUTOVANJA

**MOLIMO DA PAŽLJIVO PROČITATE PROGRAM PUTOVANJA I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA, JER ONI ČINE SASTAVNI DIO UGOVORA O PUTOVANJU, I OBAVEZUJUĆE SU ZA OBJE UGOVORNE STRANE.

***SVAKI PUTNIK JE DUŽAN DA POTPIŠE UGOVOR O PUTOVANJU (MOŽETE POTPISATI I POSALTI PUTEM MAILA) I POSLATI SLIKU PRVE STRANE PASOŠA PUTEM MAILA, VIBER BROJA ILI LIČNO U NAŠIM PROSTORIJAMA U ROKU OD 48H NAKON POTPISIVANJA UGOVORA

 

 

 

CIJENA UKLJUČUJE:

 • Avio karta na relaciji Sarajevo – Doha – Kuala lumpur-Sarajevo sa pripadajućim taksama
 • Transfer od aerodroma do hotela i nazad
 • Hotelski smjestaj u hotelima sa 3*/4* prema itinereru putovanja, na bazi 5 noćenja sa doručkom
 • Usluge predstavnika agencije, organizatora putovanja
 • Troškove organizacije i rezervacije

 

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • Doplatu za 1/1 (jednokrevetnu sobu) – 250 KM
 • FAKULTATIVNI IZLETI I Ulaznice u muzeje i objekte od interesa
 • Putnicko zdravstveno osiguranje 40 KM, osobe starije od 60 godina plaćaju 80 KM.
 • Individualni troskovi
 • Napojnice lokalnim pruzaocima usluga

Osobne troskove

NAPOMENE:                                                                                                   

 • Organizator zadržava pravo izmjene cijene aranžmana i fakultativnih izleta u slučaju drastičnih povećanja cijene nafte na svjetskom tržištu ili monetarnih poremećaja na finansijskom tržištu a koji utiču na kalkulativne elemente ovog aranžmana.
 • Vrijeme leta zavisi od uslova u saobraćaju (raspoloživost aviona kod avio-kompanije, opterećenost polaznog i odredišnog aerodroma) koji u sezoni mogu biti otežani.
 • Raspodjelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku. Slike soba u katalogu ili na sajtu su date radi informacije. Većina hotela ima nekoliko vrsta soba, tako da smještaj u hotelu ne mora biti u sobi sa slike.
 • Organizator putovanja ne preuzima odgovornost za izgubljeni, oštećeni ili ukradeni prtljag. Sva svoja prava u vezi sa prtljagom koji je izgubljen ili oštečen, putnik ostvaruje obraćajući se direktno prijevozniku.
 • Fakultativni izleti nisu obavezan dio programa i zavise od broja prijavljenih putnika
 • Air Line tours ne odgovara za eventualne promjene u satnici leta.

 

Za putovnje vrijede opšti uslovi putovanja Putničke agencije AIR LINE TOURS d.o.o. Sarajevo.

Kalkulacija radjena na minimalno 15 prijavljenih putnika.

Rezervacija podrazumjeva uplatu avansa u iznosu od 30% od cijene aranžmana.

Pošalji upit

Ime i prezime

Email

Telefon

Poruka

Air Line Tours d.o.o za avio usluge i turizam

 •    Vladislava Skarića 6, Sarajevo

 •    Telefon: +387 33 550-380, 550-381

 •    Poslovni mobitel: +387 61 106-531

 •    E-mail: airline@bih.net.ba

 •    E-mail: airlinetours@bih.net.ba

 •  Radno vrijeme:

  Pon-Pet 09:00 -20:00
  Sub 09:00 -15:00

Partneri agencije

Pronađite nas na Facebooku