BosnianEnglishArabic

HOTEL BERULIA 4*

PUTOVANJA

20.04 - 25.10

HOTEL BERULIA 4*

dana Hotel

Podijeli

HOTEL BERULIA 4*

Jedan od naših top izbora u gradu ‘Brela’.Hotel SENTIDO Bluesun Berulia u potpunosti je preuređen 2017. godine. Nalazi se u mirisnom mediteranskom vrtu pored plaže Berulia u Brelima, a sadrži 3 restorana i 2 namještene terase za sunčanje s vanjskim bazenom i pogledom na more. U cijelom je objektu dostupan besplatni WiFi.

Sve klimatizirane sobe u hotelu Berulia opremljene su balkonom s pogledom na more, TV-om ravnog ekrana sa satelitskim programima, minibarom te vlastitom kupaonicom s tušem, sušilom za kosu i besplatnim kozmetičkim priborom. Sobe Deluxe nude izravan pristup jedinstvenom bazenu.

Animacijski tim organizira bogat zabavni program za djecu i odrasle, koji se održava u zelenom vrtu pokraj plaže. Gosti mogu vježbati u fitness području na plaži i uživati u pogledu na more uz zvukove personaliziranog popisa pjesama.

U autohtonoj dalmatinskoj konobi Posejdon gosti mogu uživati u tradicionalnoj domaćoj kuhinji, a u restoranu Puž s terasom uz plažu poslužuju se meso sa žara i riblji specijaliteti. Bar uz bazen nudi tapase.

Brela i Baška Voda udaljeni su manje od 5 minuta hoda od hotela SENTIDO Bluesun Berulia. Dostupni su organizirani izleti u park prirode Biokovo, Split, Dubrovnik i druga odredišta.

Ovaj hotel nalazi se na 12 km od Makarske i 50 km od Splita. Zračna luka Split udaljena je 105 km.

Program putovanja …

Cijena programa..

Dodatne informacije …

Pošalji upit

Ime i prezime

Email

Telefon

Poruka

Air Line Tours d.o.o za avio usluge i turizam

  •    Vladislava Skarića 6, Sarajevo

  •    Telefon: +387 33 550-380, 550-381

  •    Poslovni mobitel: +387 61 106-531

  •    E-mail: airline@bih.net.ba

  •    E-mail: airlinetours@bih.net.ba

  •  Radno vrijeme:

    Pon-Pet 09:00 -20:00
    Sub 09:00 -15:00

Pronađite nas na Facebooku