BosnianEnglishArabic

SHERATON DUBROVNIK RIVIJERA 5*

PUTOVANJA

Katalozi

01.01 - 29.10

SHERATON DUBROVNIK RIVIERA*****

dana Hotel

Podijeli

SHERATON DUBROVNIK RIVIERA*****

Hotel Sheraton Dubrovnik Riviera nalazi se na praktičnoj lokaciji između UNESCO-m zaštićene stare gradske jezgre i Zračne luke Dubrovnik, na osami uz plažu u naselju Mlini. Objekt nudi vanjski i unutarnji bazen te spa i wellness centar. U cijelom je objektu dostupan besplatni WiFi.

Sve su sobe klimatizirane, a sadrže balkon, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, mini bar, sef i krevet Sheraton Sweet Sleeper®. Također obuhvaćaju vlastitu kupaonicu s kadom, tušem, besplatnim kozmetičkim priborom, sušilom za kosu i papučama.

Gostima su na raspolaganju fitness centar, bar i restoran, gdje se poslužuju domaći specijaliteti. Suvremeni kongresni centar osvijetljen je prirodnim svjetlom i opremljen za potrebe različitih vrsta događaja i konferencija.

Stari grad Dubrovnik, s mnogim znamenitostima, restoranima i trgovinama, udaljen je 10 km, a povijesni gradić Cavtat nalazi se na 9,5 km.

Zračna luka Dubrovnik smještena je 9 km od hotela. Usluga prijevoza može se organizirati uz nadoplatu i na prethodni zahtjev. Gostima je na raspolaganju besplatno parkiralište.

Program putovanja …

Cijena programa..

Dodatne informacije …

Pošalji upit

Ime i prezime

Email

Telefon

Poruka

Air Line Tours d.o.o za avio usluge i turizam

  •    Vladislava Skarića 6, Sarajevo

  •    Telefon: +387 33 550-380, 550-381

  •    Poslovni mobitel: +387 61 106-531

  •    E-mail: airline@bih.net.ba

  •    E-mail: airlinetours@bih.net.ba

  •  Radno vrijeme:

    Pon-Pet 09:00 -20:00
    Sub 09:00 -15:00

Pronađite nas na Facebooku