BosnianEnglishArabic

VILLAS MLINI 4*

PUTOVANJA

01.04 - 21.10

VILLAS MLINI 4*

dana Hotel 4*

Podijeli

VILLAS MLINI 4*

Vile Mlini smještene su usred lijepo uređenog mediteranskog vrta, svega nekoliko koraka od plaže i kompleksa vanjskih bazena hotela Astarea. U okviru objekta gostima su na raspolaganju elegantni apartmani s vlastitim balkonima s pogledom na more. Gosti u cijelom objektu mogu koristiti besplatni WiFi.

Svi apartmani obuhvaćaju zasebnu spavaću sobu s LCD TV-om te kupaonicu s kadom, sušilom za kosu i besplatnim kozmetičkim priborom. Dnevni boravak sadrži kauč i LCD TV sa satelitskim programima, a čajna kuhinja uključuje blagovaonicu. Smještajne jedinice nude sef i telefon s izravnim biranjem.

U hotelu Astarea gosti mogu koristiti unutarnji bazen i wellness centar, gdje su na raspolaganju masaže i sauna. Gosti ujedno mogu uživati u šetnji dugim šetalištem koje povezuje mjesta Mlini i Srebreno.

Stajalište lokalnih autobusa udaljeno je 300 metara. Cavtat se nalazi na otprilike 7 km. Dubrovačka zračna luka i povijesna jezgra Dubrovnika, lokalitet pod zaštitom UNESCO-a, smještene su 9 km od vila Mlini.

Program putovanja …

Cijena programa..

Dodatne informacije …

Pošalji upit

Ime i prezime

Email

Telefon

Poruka

Air Line Tours d.o.o za avio usluge i turizam

  •    Vladislava Skarića 6, Sarajevo

  •    Telefon: +387 33 550-380, 550-381

  •    Poslovni mobitel: +387 61 106-531

  •    E-mail: airline@bih.net.ba

  •    E-mail: airlinetours@bih.net.ba

  •  Radno vrijeme:

    Pon-Pet 09:00 -20:00
    Sub 09:00 -15:00

Pronađite nas na Facebooku